Läs om oss i media...


Gulasch nära premiär för Klumpen

Kultursidan.nu 2019-04-27NORRKÖPING En orättvis utskällning. Klumpen i magen, hur länge sitter den kvar? Vart tar den vägen sen? Musikteater Gulasch har premiär på sin nya barnteaterföreställning Klumpen på Teater Bråddgatan 34 på söndag.


Läs mer...

Varm premiär med Gulaschs Du & Jag

kultursidan.nu 2017-10-08


RECENSION/NORRKÖPING – Såg ni alla ballongerna där ute? När Sanna bjuder in till sångkalas kan alla vara med och sjunga fast sångerna är så nya att en hittas på direkt. Musikteater Gulaschs Du & Jag rymmer musik, känslor och barnens egna tankar.


Festen börjar faktiskt redan i foajén. Där hänger fullt med ballonger och roligast är de prickiga. Inne i 2:a kammaren blir det fler ballonger, och burkar, för såna gillar Sanna.


Läs mer...

Musikalisk trio om barns tankar

Norrköpings Tidningar 2017-10-08


KULTUR ”Jag ska ha sångkalas, vill ni vara med?”, utbrister Sanna Andersson. Publiken är inte sen att svara och så är föreställningen ”Du & Jag” i full gång.

Med bra tempo och tydlig pedagogik betar den här trion musiker av allt som upptar barns tankar i åldrarna 4-9 år. Texterna bygger på regissören och författaren Ann-Christine Magnussons intervjuer med barn på skolor och förskolor.


Läs mer...

Känslofokus i föreställning

Folkbladet 2017-10-07


TEATER På söndag har musikteater Gulasch premiär på sin nya föreställning "Du & jag". Uppsättningen handlar om känslor och utgår från samtal med barn.


Musikteater Gulash är en Norrköpingsbaserad grupp som under ett antal år glatt många barn och vuxna med sina föreställningar som ofta haft miljöfokus.


Läs mer...

De lär ut sopsortering med sväng

Folkbladet 2016


Läs mer...

Gulasch visar var soporna ska stå

Norrköpings Tidningar 2016-10-09


Svänggäng. Gulasch gör det med musik. I ”Soporna” ingår flera nyskrivna låtar. Osman (Hans Bigestans) på ukulele, Berne (Kenneth Höglind) på soptunnelunk och diskborste, och Gullan (Sanna Andersson) på bas.


Läs mer...

Gulasch sorterar Soporna noga (Recension)

Kultursidan.nu 2016-10-20


Berömvärt pedagogiskt tålamod


Miljöteater kan lätt drabbas av pekpinnar. Med berättelser om vänskap och med mycket musik har miljösatsande Musikteater Gulasch ändå alltid snurrat upp det. Nyligen hade gruppen premiär på Soporna på Teater Bråddgatan 34. Den här gången gick de till botten med källsortering. Noga. Och med en riktigt stor pekpinne. Den unga publiken kunde känna sig riktigt klipsk.
Läs mer...

Kontakt


Musikteater Gulasch, C/o Höglind

Östra promenaden 42

602 30 Norrköping

Info@gulasch.se

0702 51 90 31

© Copyright. All Rights Reserved.